Letternetten bestellen

Letternetten bestellen

Bent u op zoek naar letternetten bestellen? Zoek dan niet verder. H. van de Riet bouwstaal beschikt over vele soorten bouwstaalnetten, dus kunt u ook letternetten bestellen bij ons. Belangrijke voordelen van letternetten is dat deze zo dicht mogelijk de hoeveelheid van mm2/m1 benaderen. Daardoor zijn ze zowel in materiaal als arbeid kostenbesparend.

Let op: Sommige letternetten zijn alleen op bestelling leverbaar. Klik HIER om de verschillende netten te bekijken. Voor vragen over letternetten bestellen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Letternetten bestellen

Letternetten bestellen

Wapening in projecten - Letternetten bestellen

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn dankbaar dat we voor meerdere projecten verantwoordelijk zijn geweest voor de wapening. Onze projecten vinden landelijk plaats. Zo zijn we verantwoordelijk geweest voor projecten in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. 

Meer dan alleen staal​

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Wij hebben hierbij een groot deel van onze staal op voorraad. Zoals benoemd kunt u bij ons dus ook letternetten bestellen. Ons assortiment is dus enorm breed en kent staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Bij vragen of onduidelijkheden kunnen onze deskundige collega’s u voorzien van passend advies over letternetten bestellen. 

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. De certificering is vanzelfsprekend te vinden op onze website. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten, wapeningsstaal kwaliteit, kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. | vrachtwagens
Letternetten bestellen | H. van de Riet Bouwstaal B.V. | sterk in bouwstaal

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!