D524

D524 Netten

Onze D524 netten markeren een nieuwe standaard in bouwstaalwapening. Ontworpen als een superieur alternatief voor traditionele B- en BEC-netten, zijn de D524 staafnetten gekenmerkt door hun unieke constructie. Elk net bestaat uit langstaven, verbonden met dwarsstaafjes, die wanneer in twee lagen haaks op elkaar gelegd zijn, een efficiënt kruisnet vormen.

Wat de D524 onderscheit, is de eenvoud waarmee ze kunnen worden gelegd. Slechts twee personen zijn nodig. Bovendien voldoen ze aan elke categorie van de Eurocode 2 en de tilnorm, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor duurzame bouw. 

In onze missie om baanbrekende wapeningsoplossingen te bieden, spelen D524 netten een cruciale rol. Van de voorbereidingsfase tot aan de levering, bieden wij integrale ondersteuning in projecten. We zijn trots op onze betrokkenheid bij projecten in ScheveningenHensbroekRijnsburg en Amsterdam, waarbij we niet alleen leveren, maar ook actief meedenken in het creëren van wapeningsplannen.

D524 netten

D524

D524 wapeningsnetten in betonconstructies

Onze D524 in funderingen en vloeren. Deze zijn ideaal voor het versterken van betonconstructies. Hun ontwerp zorgt voor materiaalbesparing en verzekert van optimale sterkte. Bij gebruik in funderingen is de juiste plaatsing essentieel. Onze experts kunnen u adviseren over de benodigde hoeveelheid en de juiste installatietechniek.

Bij H. van de Riet Bouwstaal gaan we verder dan alleen het leveren van staal. Of u nu zoekt naar D524 netten, gebogen wapeningsnetten, of specifieke adviezen nodig heeft voor uw project, ons team staat klaar om u te ondersteunen. Ons uitgebreide assortiment, inclusief handelsnetten en prefab elementen, voldoet aan de hoogste KOMO-certificeringsstandaarden. 

Geïnteresseerd in wat de D524 voor u kan betekenen? Bekijk ons productoverzicht of neem direct contact op met ons team voor persoonlijk advies en informatie. 

Wapening in projecten - D524

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

D524 netten

Toepassen wapeningsnetten

Onze wapeningsnetten worden bijvoorbeeld gebruikt ter versteviging van het beton. Het type wapeningsnet D524 is hiervoor ook zeer geschikt. Zoals gezegd zijn onze D-netten een duurzaam alternatief voor B- en BEC-netten. Ze bevatten D netten alleen laslengte in de richting van het net wat leidt tot materiaalbesparing. 

Wanneer u de wapeningsnetten gebruikt voor de wapening in fundering is het belangrijk dat deze juist geplaatst worden. Hoeveel wapeningsnetten u nodig heeft voor de wapening in de fundering is afhankelijk van de situatie. Voor de D-netten is het dus belangrijk dat deze haaks op elkaar gelegd worden. Zo ontstaat namelijk een kruisnet. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten passend zijn voor uw wapening in betonvloer? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Ook kunt u in ons productoverzicht de diverse wapeningsnetten weergegeven zien in een wapeningsnetten tabel.

We willen u daarbij graag helpen met het bepalen van de juiste hoeveelheid wapeningsnetten. Zo voorkomt u dat u te veel of misschien wel juist te weinig wapeningsnetten besteld. Misschien is het echter nog wel belangrijker dat u zeker weet dat u de wapeningsnetten op een goede manier worden toegepast. Heeft u informatie nodig over bijvoorbeeld D524? Neem dan gerust contact op met ons. 

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar D524 wapeningsnetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten voor uw situatie de juiste zijn? Laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken over diverse handelsnetten en ander bouwstaal. Deze leveren wij allemaal rechtstreeks uit voorraad aan onze zakelijke partners.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze elementen kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen na het zien van ons wapeningsnetten tabel waarin ook de D524 staat genoteerd? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Wapeningsnetten

Bouwstaal BEC503a