PS335a

PS335a

We beschikken over diverse P-netten, waaronder dus ook het type PS335a. We hebben de P-netten vrijwel altijd voorradig waardoor we deze snel kunnen leveren. De PS335a wordt vaak toegepast bij eenvoudige wapeningsconstructies. Dit komt doordat PS-netten gekenmerkt worden dankzij het formaat. Deze zijn namelijk 2000 mm x 3000 mm. 

Dit maakt het een handzaam net, waardoor het bijvoorbeeld een oplossing is voor kleine of eenvoudige betonnen vloeren. Door PS335a netten te verwerken in betonnen vloeren, worden deze versterkt en kan deze trekkrachten opvangen.

Benieuwd naar al onze producten? Bekijk dan via onderstaande knop ons productoverzicht Hierin staan ook onze PS-netten, waaronder PS335a, die we rechtstreeks uit voorraad kunnen leveren. Heeft u vragen over onze wapeningsnetten of de verwerking hiervan? Neem dan gerust contact met ons op! Dan helpen we je graag verder!

PS335a netten

PS335a

Wapening in projecten - PS335a

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Toepassen wapeningsnetten

Onze wapeningsnetten worden bijvoorbeeld gebruikt ter versteviging van het beton. Voor de versterking van kleine betonnen constructies is zijn PS-netten de ideale oplossing. Door het handzame formaat zijn deze eenvoudig aan te brengen in het beton. Zo is de PS335a ideaal voor het verstevigen van bijvoorbeeld kleine betonnen vloeren. 

Wanneer u de wapeningsnetten gebruikt voor de wapening in fundering is het belangrijk dat deze juist geplaatst worden. Hoeveel wapeningsnetten u nodig heeft voor de wapening in de fundering is afhankelijk van de situatie. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten passend zijn voor uw wapening in betonvloer? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Ook kunt u in ons productoverzicht de diverse wapeningsnetten weergegeven zien in een tabel.

We willen u daarbij graag helpen met het bepalen van de juiste hoeveelheid wapeningsnetten. Zo voorkomt u dat u te veel of misschien wel juist te weinig wapeningsnetten besteld. Misschien is het echter nog wel belangrijker dat u zeker weet dat u de wapeningsnetten op een goede manier worden toegepast. Heeft u extra informatie nodig over bijvoorbeeld het type PS335a? Neem dan gerust contact op met ons. 

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar PS335a wapeningsnetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten voor uw situatie de juiste zijn? Laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken over diverse handelsnetten en ander bouwstaal. Deze leveren wij allemaal rechtstreeks uit voorraad aan onze zakelijke partners.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze elementen kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen na het zien van ons wapeningsnetten tabel waarin ook de PS335a staat genoteerd? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Wapeningsnetten

Bouwstaal PS335a