P netten

P netten

H. van de Riet Bouwstaal beschikt over diverse type netten, waaronder P netten. P. De P netten hebben een afmeting van 2000×3000 mm en worden vooral toegepast bij eenvoudige wapeningsconstructies. Denk bijvoorbeeld aan kleine vloertjes die gewapend horen te worden. 

Naast P netten beschikken we ook over PS netten. Deze netten zijn van een kleiner formaat waardoor ze de ideale oplossing zijn voor kleinere projecten. De netten hebben een afmeting van 2000×3000 mm en zijn dus zeer geschikt voor de wapening van kleinere ruimten. 

Het voordeel van onze P netten en PS netten is dat deze altijd voorradig zijn. Wanneer je dus P netten nodig hebt, kunnen we deze op korte termijn leveren. Benieuwd naar alle producten? Bekijk dan ons productoverzicht. Wanneer je vragen hebt over onze p netten of ander bouwstaal kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

P netten

P netten

Wapening in projecten - P netten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Toepassen wapeningsnetten

Onze wapeningsnetten worden bijvoorbeeld gebruikt ter versteviging van het beton. Voor de versterking van kleine betonnen constructies zijn P netten de ideale oplossing. Door het handzame formaat zijn deze eenvoudig aan te brengen in het beton. Zo zijn P netten ideaal voor het verstevigen van bijvoorbeeld kleine betonnen vloeren. 

Wanneer u de wapeningsnetten gebruikt voor de wapening in fundering is het belangrijk dat deze juist geplaatst worden. Hoeveel wapeningsnetten u nodig heeft voor de wapening in de fundering is afhankelijk van de situatie. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten passend zijn voor uw wapening in betonvloer? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Ook kunt u in ons productoverzicht de diverse wapeningsnetten weergegeven zien in een tabel.

We willen u daarbij graag helpen met het bepalen van de juiste hoeveelheid wapeningsnetten. Zo voorkomt u dat u te veel of misschien wel juist te weinig wapeningsnetten besteld. Misschien is het echter nog wel belangrijker dat u zeker weet dat u de wapeningsnetten op een goede manier worden toegepast. Heeft u extra informatie nodig over P netten? Neem dan gerust contact op met ons. 

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar een van onze P netten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen al onze P en PS netten namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten voor uw situatie de juiste zijn? Laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken over diverse handelsnetten en ander bouwstaal. Deze leveren wij allemaal rechtstreeks uit voorraad aan onze zakelijke partners.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze elementen kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen na het zien van ons wapeningsnetten tabel waarin ook de PS335a staat genoteerd? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

P netten

P netten