Prefab wapening

Oók prefab woningen zijn voorzien van wapening. Zo biedt een prefab wapening voldoende stevigheid voor alle afzonderlijke delen. Wanneer prefab woningen in zijn geheel zijn gezet ontstaat er een ijzerster geheel. Zoals gezegd wordt prefab wapening toegepast in alle losse onderdelen van een prefabwoning. Zo ontstaat als het ware een groot bouwpakket. Prefab wapening zorgt voor versteviging in wanden, vloeren en andere constructie elementen. Wanneer u meer wilt weten over onze prefab wapening mogelijkheden kunt u daarvoor vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie over onze mogelijkheden.

Prefab wapening

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Prefab wapening

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!