Staal op maat

Staal op maat

Je hebt gezocht naar staal op maat. Wanneer je op zoek bent naar staal op maat, ben je bij H. van de Riet Bouwstaal aan het juiste adres. We beschikken over een grote voorraad wapeningsstaal die we rechtstreeks kunnen leveren. Daarbij kunnen we deze wapenningsnetten ook al buigen zodat dit staal op maat is. Het voordeel hiervan is dat de het beton beter wordt verstevigd. Dit komt doordat het wapeningstaal gebogen wordt aan de vorm van de betonconstructie. Zo kunnen we dus het staal op maat leveren. 

Mocht je bepaalde wensen hebben voor staal op maat, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Naast het feit dat we het staal op maat kunnen maken, kunnen we ook hele prefab elementen voor u maken. Kortom, voor staal op maat moet u bij H. van de Riet Bouwstaal zijn!

Staal op maat

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Staal op maat

Wapening in projecten - Staal op maat

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Staal op maat

Bij H. van de Riet bouwstaal zijn de mogelijkheden enorm. Wij kunnen namelijk het staal speciaal op maat maken voor u. Denk hierbij aan complete prefab elementen maar ook kunnen we netten buigen in elk gewenste vorm. Het voordeel hiervan is dat u deze elementen of wapeningsnetten niet meer op maat hoeft te maken op plek van uw project. 

Wanneer we uw staal op maat maken, scheelt dit dus enorm veel tijd. We zetten uw ontwerp om in gebruiksklare onderdelen. Zo zijn deze direct toe te passen wanneer deze geleverd worden. Doordat het minder arbeidsuren kost om de op maat gemaakte elementen te verwerken of monteren, kan het uiteindelijk ook schelen in de kosten. 

We kunnen u natuurlijk ook voorzien in standaardmaten van onze producten. Denk hierbij aan de wapeningsnetten die we rechtsreeks uit voorraad kunnen leveren. We beschikken over een groot aanbod wapeningsnetten die overzichtelijk te zien zijn in onze tabel. Hierin staat bovendien per type wapeningsnet aangegeven welke eigenschappen deze bezit. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd.Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om staal op maat te maken voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op. 

De basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Wij beschikken in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal.

Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Ook kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze website.

Staal op maat

Staal op maat

Let op: Geen verkoop aan particulieren!