Staalmat

Een staalmat helpt uw vloeren, wanden en funderingen te verstevigen. Vandaar dat een staalmat zorgt voor een ijzersterk geheel. Doordat een staalmat van H. van de Riet Bouwstaal B.V. wordt gerealiseerd aan de hand van de laatste én hoogste kwaliteitseisen kunt u onze staalmat veilig verwerken in uw basis. Een staalmat wordt gerealiseerd met stekken. Daardoor ontstaat een materiaalbesparing doordat er geen laslengte is op staven waar dit niet nodig is. Daarnaast zal er geen opeenstapeling van ijzer zijn waar vier neteen bijeen komen. Samengevat beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele afmetingen staalmatten. Daardoor kunt u met een staalmat grote velden snel dichten. Wilt u advies of informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder.

staalmat

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

staalmat

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!