Staalmatten 8mm

Door middel van staalmatten 8mm kunt u zorgen voor een versteviging in vloeren, wanden of funderingen. Zo zullen staalmatten 8mm u een ijzersterke basis bieden. Bovendien zijn de staalmatten van H. van de Riet Bouwstaal B.V. vervaardigd aan de hand van de hoogste kwaliteitseisen. Daardoor is er rekening gehouden met het overschot van materiaal. Maar ook zijn de matten voorzien van stekken. Daardoor sluiten staalmatten 8mm perfect aan. Met verschillende afmetingen en hoeveelheden is er voor vrijwel ieder project een geschikte mogelijkheid te vinden binnen het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer advies wilt over staalmatten 8mm kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zo helpen wij u graag met advies, informatie en onze producten.

staalmatten 8mm

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

staalmatten 8mm

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!