Support liggers

Support liggers

Wanneer u op zoek bent naar support liggers, bent u bij H. van de Riet bouwstaal aan hét juiste adres! We beschikken namelijk over vele support liggers die u kunt gebruiken om de gewenste afstand tussen de bouwstaalmatten te bewerkstelligen. Heeft u vragen betreft de support liggers zoals, over welke support liggers wij beschikken, welke u nodig heeft en hoe u ze moet bevestigen etc? Neem dan gerust contact met ons op! 

We helpen u natuurlijk graag met het berekenen van het aantal support liggers en welke u nodig heeft. Het is cruciaal voor de wapening dat de bouwstaalmatten in het beton worden geplaatst, en niet eronder of tegen de zijkant aan. Het beton moet namelijk goed hechten om de bouwstaalmatten heen, zodat het geen kans krijgt om te knappen. Onze support liggers, ook wel tralieliggers genoemd, zorgen voor het bieden van de juiste weerstand en ondersteuning! Heeft u vragen over onze support liggers? Neem dan gerust contact met ons op!

Support liggers

Support liggers

Wapening in projecten - Support liggers

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar support liggers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u niet zeker weet welke bouwstaalmatten of support liggers voor u het meest geschikt zijn, laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken namelijk over vele verschillende bouwstaalmatten. Deze leveren wij allemaal rechtstreeks uit voorraad aan onze zakelijke partners.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze kan speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Support liggers

Support liggers