Supportligger 50mm

Supportligger 50mm

Een supportligger 50mm is een cruciale structurele element in de bouw, ze verhogen staal voor optimale betonhechting om betongaas. Deze ondersteuningsliggers zijn onmisbaar in uiteenlopende bouw- en infrastructuurprojecten voor vloeren en wanden van diverse gebouwen en woningen. 

Bij H. van de Riet Bouwstaal vindt u specialistische supportliggers voor elk project. Onzeker over de benodigde hoeveelheid supportliggers van 50 mm? Ons team staat klaar om u te adviseren en berekeningen voor u uit te voeren. Voor alle vragen over onze supportliggers, neem contact op voor persoonlijk advies. 

Supportligger 50mm

Supportligger 50mm

Wapening en supportligger 50mm in projecten

Onze diensten gaan verder dan het leveren van wapeningsnetten. Wij zijn intensief betrokken bij de wapening van projecten vanaf de voorbereidingsfase, inclusief het opstellen van wapeningsplannen. Onze samenwerking met andere bureaus en onze expertise leiden tot geoptimaliseerde wapeningsoplossingen en vaak een reductie in wapeningsmateriaal.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in ScheveningenHensbroekRijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar supportligger 50mm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u niet zeker weet welke supportliggers voor u het meest geschikt zijn, laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken namelijk over vele verschillende supportliggers.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze kan speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u zeker van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.