Supportliggers beton

Supportliggers beton

Bent u op zoek naar supportliggers beton? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal aan het juiste adres. De supportliggers dienen als afstandhouders tussen de vloerwapening. Deze zorgen er dus voor dat de bouwstaalmatten op de gewenste afstand gehouden worden in de betonvloeren. Ook beschikken we over diverse bouwstaalmatten op voorraad als u deze nodig heeft voor de supportliggers beton.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over supportliggers beton? Neem dan contact met ons op. We helpen u dan graag verder

Supportliggers beton

Supportliggers wapening

Wapening in projecten - Supportliggers beton

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar supportliggers beton? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u niet zeker weet welke supportliggers voor u het meest geschikt zijn, laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken namelijk over vele verschillende supportliggers.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze kan speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u zeker van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Supportliggers beton

Supportliggers beton