Supportliggers bouwstaal

Supportliggers bouwstaal

Bent u op zoek naar supportliggers bouwstaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We zijn namelijk de specialist op het gebied van bouwstaal! We beschikken dan ook over een ruime voorraad supportliggers bouwstaal. De supportliggers bouwstaal voorzien de bouwstaalmatten van de juiste afstand in het beton. Het is namelijk cruciaal voor de bouwstaalmatten dat deze juist geplaatst!

Wanneer deze onder het beton worden geplaatst kunnen ze niet hun functie vervullen. Het is dus belangrijk dat deze zwevend worden geplaatst in het beton. De supportliggers bouwstaal voorzien de bouwstaalmatten van de juiste afstand. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van supportliggers bouwstaal? Neem dan contact met ons op!

Supportliggers bouwstaal

Supportliggers bouwstaal

Wapening in projecten - Supportliggers bouwstaal

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar de juiste supportliggers bouwstaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u niet zeker weet welke bouwstaalmatten of supportliggers bouwstaal voor u het meest geschikt zijn, laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken namelijk ook over vele verschillende bouwstaalmatten. Deze leveren wij allemaal rechtstreeks uit voorraad aan onze zakelijke partners.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze elementen kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Supportliggers bouwstaal

Supportliggers bouwstaal

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!