Tralieliggers wapening

Tralieliggers wapening

Bent u op zoek naar tralieliggers wapening? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal aan het juiste adres. We beschikken namelijk over diverse tralieliggers die gebruikt kunnen worden bij de wapening. Tralieliggers, ook wel supportliggers, worden gebruikt zodat er voldoende afstand wordt gehouden tussen de betonnetten. De tralieliggers wapening zorgen dat dit op een veilige en gewenste manier gebeurd. 

Wanneer u op zoek bent naar betonnetten, kunt u deze ook bij ons verkrijgen. We beschikken namelijk over diverse soorten betonnetten die we op voorraad kunnen leveren. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op over bijvoorbeeld tralieliggers wapening. We helpen u dan graag verder.

Tralieliggers wapening

Tralieliggers wapening

Wapening in projecten - Tralieliggers wapening

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar tralieliggers wapening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u niet zeker weet welke tralieliggers voor u het meest geschikt zijn, laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken namelijk over vele verschillende tralieliggers.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze kan speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u zeker van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Tralieliggers wapening

Tralieliggers wapening

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!