Wapening buigen

Wapening buigen

Wanneer u op zoek bent naar wapening buigen bent u bij ons aan het juiste adres. H. van de Riet bouwstaal beschikt namelijk over de mogelijkheden om uw bouwstaal te buigen in onze werkplaats. Het wapening buigen vindt dus plaats in onze werkplaats. Dankzij het wapening buigen wordt de fundering versterkt. Wanneer u meer informatie wilt over wapening buigen kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze medewerkers.

Wapening buigen

Wapening buigen

Wapening in projecten - Wapening buigen

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Zo zijn we in de voorbereidingsfase al betrokken bij deze projecten. Zo zijn we vanaf het begin betrokken en gebeurt het geregeld dat we zelf het initiatief neen om een wapeningsplan te maken. Zo zijn we dus enorm betrokken en gaat dit verder dan slechts de levering. 

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn dankbaar dat we voor meerdere projecten verantwoordelijk zijn geweest voor de wapening. Onze projecten vinden landelijk plaats. Zo zijn we verantwoordelijk geweest voor projecten in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. 

Meer dan alleen staal​

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Wij hebben hierbij een groot deel van onze staal op voorraad. Zoals benoemd kunt u bij ons dus ook wapening buigen. Op aanvraag worden de netten vervolgens gebogen in onze werkplaats. Ons assortiment is dus enorm breed en kent staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Bij vragen of onduidelijkheden over bijvoorbeeld wapening buigen kunnen onze deskundige collega’s u voorzien van advies. 

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. De certificering is vanzelfsprekend te vinden op onze website. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten of over de wapening buigen kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. | vrachtwagens
Wapening buigen | H. van de Riet Bouwstaal B.V. | sterk in bouwstaal