Wapening in betonvloer

Wapening in betonvloer

Wapening in betonvloer wordt gebruikt om het beton te versterken en de duurzaamheid en scheurbestendigheid van uw vloer te verbeteren. Wapening in betonvloer is in veel projecten verplicht. Beton is op zichzelf sterk in compressie, maar het is relatief zwak in trekkracht en kan scheuren vertonen als het wordt blootgesteld aan trekkrachten. Wanneer u gebruik maakt van wapening in de beton, biedt het veel meer stevigheid. 

Bent u op zoek naar wapening in betonvloer voor uw volgende project? Dan helpen wij u graag met het vinden van de geschikte wapening voor uw betonvloer. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van bouwstaal. De wapening in betonvloer verschilt per situatie. Voor de juiste werking van de wapening in betonvloer is het belangrijk dat de wapeningsnetten goed worden aangebracht.

Wapening in betonvloer

H. van de Riet Bouwstaal B.V. | Bouwstaal

Wapening in betonvloer - Wij helpen u verder

Wij kunnen u helpen door bijvoorbeeld de geschikte wapeningsnetten te adviseren en daarbij de juiste hoeveelheid. Wanneer u dit niet zeker weet, staan we altijd voor u klaar. Neem dus contact met ons op wanneer u vragen heeft over wapening in betonvloer. We voorzien u graag van deskundig advies of de benodigde informatie!

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Wapening in projecten - Wapening in betonvloer

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Wapeningsnetten betonvloer

Toepassen wapeningsnetten

Onze wapeningsnetten worden bijvoorbeeld gebruikt ter versteviging van het beton. Ook worden ze steeds vaker gebruikt als afscheiding voor uw tuin. Wanneer u de wapeningsnetten gebruikt voor de wapening in betonvloer is het belangrijk dat deze juist aangebracht worden. Hoeveel wapeningsnetten u nodig heeft voor de wapening in de fundering is afhankelijk van de situatie. Zo is het bijvoorbeeld afhankelijk van de vloerdikte of er 1 laag of 2 lagen wapeningsnetten moeten worden aangebracht. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten passend zijn voor uw wapening in betonvloer? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

We willen u namelijk graag helpen met het bepalen van de juiste hoeveelheid wapeningsnetten. Zo voorkomt u dat u te veel of misschien wel juist te weinig wapeningsnetten besteld. Misschien is het echter nog wel belangrijker dat u zeker weet dat u de wapeningsnetten op een goede manier worden toegepast. Heeft u informatie nodig over de wapening in betonvloer? Neem dan gerust contact op met ons.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar de juiste wapening in betonvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten voor uw situatie de juiste zijn? Laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken over diverse handelsnetten en ander bouwstaal. Deze leveren wij allemaal rechtstreeks uit voorraad aan onze zakelijke partners.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze elementen kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van de juiste wapening in betonvloer? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Wapening in betonvloer

Wapening betonvloer