Wapening staal

Wapening staal

Wapening staal biedt vele mogelijkheden voor verschillende toepassingen in de bouwsector en daarbuiten. Zo kunt u bijvoorbeeld zorgen voor een constructief stevige wapeningsbetonvloer. Ook kunt u de wapening staal toepassen in wanden, vloeren, funderingen, maar ook in bijvoorbeeld een tuinafscheiding. Ook heeft het oppervlakte, door het toevoegen van wapening staal de mogelijkheid om kleine bewegingen op te vangen. Daardoor voorkomt u scheuren in wanden, vloeren en funderingen. Naast het verstevigen van wanden, vloeren en fundering met wapening staal kunt u ook constructieve elementen verstevigen met wapening staal. 

Denk bijvoorbeeld aan staanders, of pilaren. Daardoor krijgt u een basis waarop u kunt bouwen. Verder biedt H. van de Riet Bouwstaal B.V. ook professionele ondersteuning bij uw project. Zo adviseren onze specialisten u graag over ons aanbod. Vervolgens leveren wij vele bouwstaal matten vanuit eigen voorraad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. Daarnaast kunnen onze specialisten u voorzien van passend advies bij uw project.

wapening staal

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Wapening staal

Wapening staal in projecten

Naast een directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening in projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren. Heeft u onze wapening staal in projecten nodig? Neem gerust contact met ons op! 

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening staal bezig, of anders gezegd: de volledige wapening engineering.

Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren.

Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!

Hét adres voor staal!

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passsend advies bieden. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

Dé basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Niet alleen beschikken wij in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal. Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten.