Wapenings staal

Wapenings staal

Wapenings staal, ook wel bekend als betonstaal, is een stalen stang of draad die in beton wordt gebruikt als een middel om de betonconstructie te versterken. Beton is sterk in het weerstaan van compressiekrachten, maar relatief zwak in het omgaan met trekkrachten. Wapeningsstaal compenseert deze beperking door de treksterkte van de betonconstructie te verhogen, wat essentieel is voor de structurele integriteit en duurzaamheid van betonconstructies. 

U kunt met wapenings staal zorgen voor een stevige en solide basis van uw project. Zo kunt u wapenings staal toepassen op vloeren, wanden maar bijvoorbeeld ook fundering. Naast dat wapenings staal zorgt voor stevigheid en soliditeit, zorgt het namelijk ook voor flexibiliteit. Daardoor is er ruimte voor beweging van het oppervlak zonder dat het schade toebrengt. 

Naast het verstevigen van uw vloer, kunt u wapenings staal dus ook toevoegen aan wanden of andere constructieve elementen. Door wapenings staal toe te passen krijgt u een solide basis waarop u kunt bouwen. Daarnaast biedt H. van de Riet Bouwstaal B.V. professionele ondersteuning bij uw project. Zo adviseren onze specialisten u graag over ons aanbod aan wapenings staal. Wilt u meer ween over de mogelijkheden? Onze adviseurs staan u graag te woord.

Wapenings staal

Wapenings staal

Wapening in projecten - Wapenings staal

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Meer dan alleen staal​

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passend advies bieden. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over wapenings staal, kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

De basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Wij beschikken in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal. Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Ook kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze website.

Wapenings staal

Wapenings staal

Let op! Géén verkoop aan particulieren!