Wapeningsnet 8-150 gewicht

Zoekt u naar wapeningsnet 8-150 gewicht? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. juist! Zo beschikken wij over een wapeningsnet met doorsnede 8-150. Wanneer u meer wilt weten over een wapeningsnet 8-150 gewicht vertellen wij u graag alles over de BS335A of VS335A uit ons assortiment. Door de verschillende soorten wapeningsnetten zal niet alleen de lengte en breedte verschillen. Maar ook zal het gewicht per wapeningsnet verschillen. Bijvoorbeeld ligt het wapeningsnet 8-150 gewicht van de BS335A op 47,91 KG, waar dit bij de VS335A ligt op 35,64 KG. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van wapeningsnet 8-150 gewicht? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Samen gaan wij binnen ons assortiment op zoek naar de beste mogelijkheden.

wapeningsnet 8-150 gewicht

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

wapeningsnet 8-150 gewicht

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!