Wapeningsnet 8-150

Met een wapeningsnet 8-150 kunt u grote oppervlakten bedekken. Zo biedt een wapeningsnet 8-150 vele mogelijkheden voor de fundering van wanden en vloeren. Wanneer u zoekt naar een wapeningsnet 8-150 zoekt u een type net als onze PS335A. Dit type net leent zicht met een standaard lengte van 3000mm en een breedte van 2000mm voor bijvoorbeeld de fundering van vloeren. Daarnaast kan een wapeningsnet 8-150 ook geschikt gebruikt worden als wapening in prefab elementen. Kortom, een wapeningsnet 8-150 heeft oneindig veel toepassingen. Meer weten over de toepassingen? Of alle mogelijkheden binnen uw project bekijken? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.

Wapeningsstaal buigen

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Wapeningsstaal buigen

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!