Wapeningsnetten 6 mm

Wapeningsnetten 6 mm

Bent u op zoek naar wapeningsnetten 6 mm? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo beschikken wij over een ruim en uitgebreid aanbod vanwaaruit wij vele soorten wapeningsnetten kunnen leveren. Zo ook uw wapeningsnetten 6 mm. Door middel van wapeningsnetten 6 mm kunt u zorgen voor een versteviging in wanden of vloeren, maar ook bieden wapeningsnetten 6 mm mogelijkheden voor het versterken van funderingen óf als tuinafscheidingen. Tegenwoordig worden wapeningsnetten in 99% van de betonconstructies toegepast. 

Kortom, de mogelijkheden voor wapeningsnetten 6 mm zijn eindeloos. Wanneer u informatie wilt over het toepassen van wapeningsnetten 6 mm binnen uw project kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder.

Wapeningsnetten 6 mm

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Wapeningsnetten 6 mm

Wapening in projecten

Naast het direct leveren van onze voorraadnetten, houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor diverse projecten. Onze betrokkenheid strekt zich verder uit dan allleen de fysieke levering van materialen. Vanaf de vroege voorbereidingsfase zijn we nauw betrokken bij deze projecten. In sommige gevallen nemen we zelfs het voortouw door proactief wapeningsplannen op te stellen.

 Deze aanpak stelt ons in staat om samen met u de projecten van elke omvang tot in het kleinste detail te verfijnen en te optimaliseren. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. 

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!

Hét adres voor staal!

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passsend advies bieden. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

Dé basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Niet alleen beschikken wij in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal. Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten.