Wapeningsnetten bestellen

Wapeningsnetten bestellen

Zoekt u naar wapeningsnetten bestellen? Daarvoor bent u bij H. Van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo beschikt H. Van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod met daarin vele wapeningsnetten. Deze hebben we in allerlei soorten maten. Door middel van wapeningsnetten bestellen kunt u zorgen voor een versteviging van uw fundering. 

Maar ook kunt u wapeningsnetten bestellen ter verfraaiing van bijvoorbeeld uw tuin. Zo kan u wapeningsnetten bestellen toepassen als tuinafscheiding of laten toepassen als muurelementen. Kortom, bouwstaal van H. Van de Riet Bouwstaal B.V. is breed inzetbaar. 

Wanneer u meer informatie wilt over het toepassen van wapeningsnetten in uw projecten kunt u daarvoor contact opnemen met H. Van de Riet Bouwstaal B.V. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie over onze mogelijkheden ten behoeve van wapeningsnetten bestellen.

wapeningsnetten kopen

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

wapeningsnetten kopen

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal​

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Zo kunt u bijvoorbeeld wapeningsnetten bestellen bij ons. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passend advies bieden. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen.

Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over wapeningsnetten bestellen kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

De basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren. Zo kunt u bij ons vele soorten wapeningsnetten bestellen. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Wij beschikken in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal.

Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Ook kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze website.

Wapeningsnetten bestellen

Wapeningsnetten bestellen

Let op: Geen verkoop aan particulieren!