Wapeningsstaal buigen

Wanneer u zoekt naar wapeningsstaal buigen bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo kunt u wapeningsstaal gebruiken om grote oppervlakten dicht te leggen. Ook wanneer u verschillende niveaus wilt bewapenen kunt u bijvoorbeeld uw wapeningsstaal buigen. Door middel van wapeningsstaal buigen creëert u een ijzersterk geheel welke is bestand tegen hoge drukkrachten. Daardoor krijgt de fundering van uw project een ijzersterk geheel. Zoals gezegd kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. meer dan slechts wapeningsstaal leveren. Wanneer u een maat gerichte oplossing zoekt staan onze adviseurs voor u klaar. Neem contact op met onze adviseurs voor alle benodigde informatie en adviezen.

Wapeningsstaal buigen

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Wapeningsstaal buigen

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!