Wapeningsstaal

Wapeningsstaal

Wanneer u zoekt naar wapeningsstaal bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan het juiste adres. Zo beschikt dé bouwstaal specialist over een ruim en uitgebreid aanbod met daarin diverse soorten wapeningsstaal. Deze hebben we allemaal op voorraad. Zo kunnen we deze direct leveren naar onze partners. Zo ervaart u geen onnodige vertraging en hebben we duidelijk in kaart hoeveel van welk wapeningsstaal we hebben. Dit kunnen we dan ook communiceren richting u. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. 

Door middel van een wapeningsstaal zorgt u voor een ijzersterke verbinding tussen uw beton en wapeningsnet. Ze kunnen ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Daar lees je onderstaand meer over.

Zoals gezegd beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod. Vanuit dit aanbod kan direct worden geleverd. Wanneer u informatie wilt over de mogelijkheden van H. van de Riet Bouwstaal B.V. kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij voorzien u graag van adviezen en informatie over ons wapeningsstaal.

wapeningsstaal

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

wapeningsstaal

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. gebogen netten leveren iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. 

Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. We kunnen dan ook duidelijk communiceren op welke termijn we uw gewenste wapeningsstaal kunnen leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Toepassen wapeningsstaal

Onze wapeningsnetten worden bijvoorbeeld gebruikt ter versteviging van het beton. Hiervoor dient het wapeningsstaal natuurlijk wel op een goede wijze geplaatst te worden. Afhankelijk van de situatie is het mogelijk dat er 2 lagen wapeningsnetten geplaatst horen te worden. Daarbij beschikken we dus ook over vele verschillende wapeningsnetten. Deze kunnen we tevens op maat maken voor u. Denk hierbij aan de wapeningsnetten buigen. Naast dat we de wapeningsnetten op maat kunnen maken, kunnen we ook complete prefab elementen op maat maken. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij H. van de Riet Bouwstaal? Neem dan gerust contact met ons op.

We willen u daarbij graag helpen met het bepalen van de juiste hoeveelheid wapeningsnetten. Zo voorkomt u dat u te veel of misschien wel juist te weinig wapeningsnetten besteld. We beschikken over de kennis om dit nauwkeurig in te schatten. Daarbij kunnen we ook duidelijk communiceren op welke termijn we deze netten kunnen leveren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons. We helpen u dan natuurlijk graag verder

Let op: Geen verkoop aan particulieren!

Wapeningsstaal

H. van de Riet Bouwstaal B.V. | Wapeningsstaal