Betongaas 10×10

Betongaas 10×10

Op zoek naar betongaas 10×10? Goed nieuws, want bij ons bent u aan het juiste adres. H. van de Riet Bouwstaal is de specialist in Oost-Nederland als het gaat om betongaas. Wij beschikken over een groot aanbod van betongaas en andere bouwmaterialen, klaar om zo snel mogelijk uw kant op te gaan. Dit betekent dat u zonder veel wachttijd verder kunt met uw project. 

Betongaas 10×10 is essentieel voor het sterker maken van uw fundering, maar u kunt het ook super gebruiken voor de muren. Het zorgt ervoor dat uw bouwproject stevig staat en lang mee kan gaan. Als u meer wilt weten over wat we allemaal hebben en hoe u ze het beste kunt gebruiken, bel of mail ons dan gerust. Onze adviseurs helpen je graag en geven u alle info die u nodig heeft, zodat je precies weet wat u kunt kiezen voor uw bouwplannen.

betongaas 10x10

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betongaas 10x10

Betongaas 10x10 wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. 

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!