Betongaas gegalvaniseerd

Betongaas gegalvaniseerd

Betongaas gegalvaniseerd is een type betonwapening dat is behandeld om het te beschermen tegen roest en corrosie. Betongaas, ook wel betonnet genoemd, bestaat uit een roosterachtige structuur van stalen staven die aan elkaar zijn gelast om een patroon van bijvoorbeeld een net. Dit betongaas wordt gebruikt als wapening in betonnen constructies om trekkrachten op te vangen en de algehele sterkte en duurzaamheid van het beton te vergroten. 

Bent u op zoek naar betongaas gegalvaniseerd? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod vanwaaruit vele producten direct kunnen worden geleverd. Daarnaast beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. ook over de juiste mensen en middelen om uw klus te klaren. Zo denken wij graag met u mee over de materialen en soorten waaruit u kunt kiezen. 

Betongaas gegalvaniseerd biedt vele voordelen. Bijvoorbeeld kunt u het materiaal gebruiken als wapening in uw fundering of wanden. Maar ook kunt u betongaas gegalvaniseerd toepassen in tuinen als afscheidingen of elementen. Kortom, betongaas gegalvaniseerd biedt vele voordelen.  Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van ons kwaliteit betonstaal kunt u daarvoor contact opnemen met onze adviseurs. Zo krijgt u dé juiste informatie voor uw bouwproject.

betongaas gegalvaniseerd

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betongaas gegalvaniseerd

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. 

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

betongaas gegalvaniseerd

betongaas gegalvaniseerd

Let op: Geen verkoop aan particulieren!