Betongaas roest

Betongaas roest

Wanneer u zoekt naar betongaas roest bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo kunt u betongaas roest toepassen in vele mogelijkheden. Ten eerst biedt betongaas roest mogelijkheden voor de versteviging van uw wanden of fundering. Daardoor zal uw project stevig staan. Ten tweede kunt u betongaas roest toepassen als erfafscheiding in uw tuin, of voor het gebruik van tuin- of muurelementen. Zoals gezegd biedt betongaas roest vele mogelijkheden. Wanneer u advies wilt over de mogelijkheden van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zo krijgt u passend advies gericht voor uw bouw- of tuinproject. 

betongaas roest

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betongaas roest

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!