Betongaasmatten

Betongaasmatten

Bent u op zoek naar betongaasmatten? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo is H. van de Riet Bouwstaal B.V. dé specialist op het gebied van betongaasmatten. Met betongaasmatten, of bouwstaal, kunt u zorgen voor een versteviging van wanden en vloeren. Daardoor ontstaat een stevige fundering van uw woning of pand. Zoals gezegd bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres.

Zo kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vele soorten betongaasmatten rechtstreeks vanuit eigen voorraad leveren. Daardoor loopt uw project op schema en kunt u door met uw bouw. Wanneer u advies wilt over het toepassen van een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zo krijgt u passende informatie voor uw bouwproject.

betongaasmatten

Betongaasmatten

Wat zijn betongaasmatten?

Betongaasmatten, ook wel betonijzermatten of wapeningsmatten genoemd, zijn vervaardigd uit stalen staven of draden die aan elkaar gelast zijn om een open netwerk te vormen. Deze matten worden gebruikt als wapening in betonconstructies om de treksterkte en de duurzaamheid van het beton te verhogen. Beton op zich is zeer sterk in het weerstaan van compressiekrachten maar heeft beperkte treksterkte. door het gebruik van betongaasmatten binnenin de betonconstructies zoals vloeren, muren en funderingen, wordt de capaciteit van het beton om trekkrachten en buigmomenten te weerstaan aanzienlijk verbeterd.

Betongaasmatten komen in verschillende maten en diktes van de gebruikte stalen staven of draden, afhankelijk van de eisen van het specifieke bouwproject. Betongaasmatten zijn essentieel voor het bouwen van duurzame en veilige betonconstructies, en hun ontwerp en plaatsing vereisen zorgvuldige overweging en planning door bouwprofessionals om ervoor te zorgen dat de constructie voldoet aan de nodige structurele eisen. Bekijk onze mogelijkheden via de knop hieronder.

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betongaasmatten

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. 

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!