Betonijzer

Bent u op zoek naar betonijzer? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. juist. Zo beschik tH. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid assortiment met daarin diverse soorten betonijzer. Door middel van betonijzer kunt u zorgen voor een ijzersterke fundering van uw bouwtraject. Zo biedt betonijzer versteviging aan uw beton waardoor een solide geheel zal ontstaan. Door het gebruik van ijzer als wapening in uw bouw creëert u een stevigheid welke geen ander product kan evenaren. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. het benodigde ijzer veelal direct vanuit eigen voorraad leveren. Daardoor loopt uw bouw geen vertraging op. Wanneer u informatie wilt over de mogelijkheden van H. van de Riet Bouwstaal B.V. kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij voorzien u graag van adviezen en informatie over onze mogelijkheden. 

Betonijzer

Betonijzer

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapeningshoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.