Dubbelstaafmat

Bent u op zoek naar dubbelstaafmat? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo is H. van de Riet Bouwstaal B.V. dé partner die u zoekt voor uw bouwstaal. Bijvoorbeeld wordt een  dubbelstaafmat veelal gebruikt als hekwerk. Doordat het staal wordt verzinkt krijgt roestvorming geen kans bij een dubbelstaafmat. Kortom, hét ideale materiaal voor uw afscheiding. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan een kijkje bij alle producten en mogelijkheden.

Dubbelstaafmat

dubbelstaafmat

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapeningshoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.