Dubbelstaafmat

Dubbelstaafmat

Bent u voor uw project op zoek naar dubbelstaafmatten? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo is H. van de Riet Bouwstaal B.V. dé partner die u zoekt voor uw bouwstaal. Zo beschikken we over diverse soorten dubbelstaafmatten. Een dubbelstaafmat wordt veelal gebruikt als omheining of hekwerk van uw terrein maar kan ook fungeren als betonwapening. Dit type wapeningsnet is eenvoudig te monteren en daardoor ook een populaire keuze wanneer u zoekt naar een omheining. 

Doordat het staal wordt verzinkt krijgt roestvorming geen kans. Het monteren van deze matten als hekwerk zorgt dus voor een stevige en veilige afrastering. Kortom, hét ideale materiaal voor uw omheining. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan een kijkje bij alle producten en mogelijkheden.

Dubbelstaafmat

Dubbelstaafmat

Wat is een dubbelstaafmat?

Een dubbelstaafmat is een type hekwerk dat bestaat uit twee horizontale stalen draden met daartussen verticaal gelaste stalen staven. Dit ontwerp resulteert in een bijzonder stevig en duurzaam hekwerk, dat zowel voor residentiële als commerciële toepassingen gebruikt kan worden. De dubbele rijen horizontale draden geven het hekwerk een hoge mate van stabiliteit en weerstand tegen doorbuigen en beschadigingen, waardoor het een populaire keuze is voor beveiligingsdoeleinden, tuinafscheidingen en als perimeterbeveiliging rond bedrijfsterreinen of openbare gebieden. 

De afstand tussen de verticale staven en de dikte van de gebruikte draden kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke behoeften van het project en de gewenste mate van beveiliging en privacy. Dubbelstaafmatten kunnen ook worden voorzien van een coating (zoals poedercoating) om extra bescherming tegen roest te bieden en om esthetische redenen, waarbij verschillende kleuren beschikbaar zijn om aan verschillende ontwerpeisen te voldoen.

Dankzij de combinatie van duurzaamheid, veiligheid en visuele aantrekkelijkheid zijn dubbelstaafmatten een populaire keuze voor zowel functionele als decoratieve hekwerkoplossingen. 

Wapening in projecten - Dubbelstaafmat

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

dubbelstaafmat

Diverse toepassingen voor een dubbelstaafmat

De dubbelstaafmat kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Het wordt echter vooral gebruikt ter afrastering van bepaalde terreinen. Dit kan een privé terrein zijn, maar bijvoorbeeld ook ter afrastering van een sportveld. Het gebruik van dit hekwerk vergroot ten eerste de privacy van uw terrein. Zo is het voor onbevoegden niet langer mogelijk om het terrein op te komen. Zo wordt de veiligheid vergroot en de kans op incidenten verkleind. Daarbij zijn deze matten als hekwerk dus relatief snel en eenvoudig te installeren. Al deze voordelen maken dit een populair hekwerk.

Dankzij de eigenschappen van deze wapeningsmatten kunnen ze ook fungeren als betonwapening op de sterkte van beton te vergroten. Deze wapeningsmatten kunnen dus voor vele verschillende doeleinden gebruikt worden. Benieuwd of we wat voor uw project kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons!

Voor uw volledige wapenengineering

We kunnen naast de levering van diverse bouwstaalmatten ook de volledige wapenengineering op ons nemen. Zoals aangegeven kunnen we uw gewenste handelsnetten uit voorraad leveren. In onze website is overzichtelijk te zien over welke handelsnetten we beschikken. Al onze wapeningsnetten en dubbelstaafmatten staan overzichtelijk in een tabel weergegeven. Mist u een bepaald type wapeningsnet, neem dan contact met ons op! Daarbij staat H. van de Riet Bouwstaal garant voor franko levering door heel Nederland.

Ook kunnen we complete prefab elementen voor u op maat maken. Aan de hand van uw wensen gaan we de prefab elementen op maat maken. Doordat we de elementen op maat kunnen maken, kunt u deze na levering direct gemonteerd kunnen worden. Wilt u graag uw netten gebogen hebben? Dan beschikken wij over de kennis en kunde om uw ontwerp in gebruiksklare onderdelen om te zetten.

Bent u op zoek naar standaard type wapeningsnetten? Dan kunnen wij deze rechtstreeks uit voorraad leveren. Ook kunnen we dus uw prefab elementen op maat maken. Bij H. van de Riet Bouwstaal ben je dan ook aan het juiste adres voor al uw bouwstaal producten. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten, kunt u daarvoor geheel vrijblijvend contact opnemen.

Dubbelstaafmat

Dubbelstaafmat