Dubbelstaafmat

Bent u op zoek naar dubbelstaafmat? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo is H. van de Riet Bouwstaal B.V. dé partner die u zoekt voor uw bouwstaal. Bijvoorbeeld wordt een  dubbelstaafmat veelal gebruikt als hekwerk. Het kan echter voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zoals gezegd kan het dus gebruikt worden als afrastering. Dit maakt een dubbelstaafmat ook zo multifunctioneel. 

Doordat het staal wordt verzinkt krijgt roestvorming geen kans bij een dubbelstaafmat. Kortom, hét ideale materiaal voor uw afscheiding. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan een kijkje bij alle producten en mogelijkheden.

Dubbelstaafmat

dubbelstaafmat

Wapening in projecten - Dubbelstaafmat

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Dubbelstaafmat

De dubbelstaafmat kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Het wordt echter vooral gebruikt ter afrastering van bepaalde terreinen. Dit kan een privé terrein zijn, maar bijvoorbeeld ook ter afrastering van een sportveld. Het gebruik van dit hekwerk vergroot ten eerste de privacy van uw terrein. Zo is het voor onbevoegden niet langer mogelijk om het terrein op te komen. Zo wordt de veiligheid vergroot en de kans op incidenten verkleind. Daarbij is de dubbelstaafmat als hekwerk dus relatief snel en eenvoudig te installeren. Al deze voordelen maken dit een populair hekwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op

Meer dan alleen staal​

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passend advies bieden over dubbelstaafmat. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm.

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over dubbelstaafmat, kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Dubbelstaafmat

Dubbelstaafmat