Betonstaalmat verzinkt

Betonstaalmat verzinkt

H. van de Riet bouwstaal beschikt over dé betonstaalmat verzinkt waar u naar op zoek bent. Wij beschikken over verschillende betonstaalmatten, waaronder verzinkt. Betonmatten, ook wel bouwstaalmatten of wapeningsnetten genoemd, worden gebruikt om het beton te verstevigen. Een betonstaalmat verzinkt kunnen we leveren in diverse soorten, elk met eigen voordelen en toepassingen. We leveren onze bouwstaalmat verzinkt rechtstreeks uit voorraad waardoor snelle levering gegarandeerd is. Doorgaans leveren we onze handelsnetten alleen aan bouwmaterialenhandelaren, aannemers, betonfabrieken enz. We leveren dus helaas niet aan particulieren.

Verzinkte betonstaalmatten worden daarentegen ook steeds vaker gebruikt als decoratie in een tuin. Wanneer de betonstaalmatten versierd worden met klimplanten, ontstaat een mooie tuinafscheiding. Doordat de betonstaalmat verzinkt zijn, zijn deze dus ook duurzamer. Vragen over onze betonstaalmat verzinkt? Neem dan contact op met ons!

Betonstaalmat verzinkt

Bouwstaalmat verzinkt

Wat is een bouwstaalmat verzinkt?

Een bouwstaalmat verzinkt is een bouwstaalmat of wapeningsnet van stalen staven die aan elkaar zijn gelast om een raster te vormen. Deze bouwstaalmat is dan ook natuurlijk behandeld met een zinkcoating. Deze zinkcoating wordt aangebracht om de stalen mat te beschermen tegen corrosie, waardoor de levensduur van de mat en de betonconstructie waarin deze wordt gebruikt, aanzienlijk wordt verlengd. 

Verzinking kan gebeuren door het staal onder te dompelen in gesmolten zink of door het aanbrengen van zink via elektrolytische processen. Beide methoden bieden een beschermende laag die het onderliggende staal isoleert van vocht en zuurstof. Twee belangrijke factoren die bijdragen aan het roestproces. 

Verzinkte bouwstaalmatten worden vaak gebruikt in omgevingen waar extra bescherming tegen corrosie nodig is, zoals in kustgebieden, bij infrastructuurprojecten en in andere toepassingen waar de constructies blootgesteld kunnen worden aan corrosieve stoffen zoals zout of chemicaliën. Deze matten zijn bijzonder nuttig in betonconstructies die duurzaamheid en een lange levensduur vereisen en bieden een effectieve manier om de integriteit en veiligheid van dergelijke constructies te waarborgen.

Betonstaalmat verzinkt en meer!

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Betongaas verzinkt

Toepassing van de betonstaalmat verzinkt

Onze wapeningsnetten worden bijvoorbeeld gebruikt ter versteviging van het beton. Ook worden ze steeds vaker gebruikt als afscheiding voor uw tuin. Wanneer u de wapeningsnetten gebruikt voor de wapening in fundering is het belangrijk dat deze juist geplaatst worden. Hoeveel wapeningsnetten u nodig heeft voor de wapening in de fundering is afhankelijk van de situatie. Zo is het bijvoorbeeld afhankelijk van de vloerdikte of er 1 laag of 2 lagen wapeningsnetten moeten worden aangebracht. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten passend zijn voor uw wapening in betonvloer? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

We willen u namelijk graag helpen met het bepalen van de juiste hoeveelheid wapeningsnetten. Zo voorkomt u dat u te veel of misschien wel juist te weinig wapeningsnetten besteld. Misschien is het echter nog wel belangrijker dat u zeker weet dat u de wapeningsnetten op een goede manier worden toegepast. Heeft u informatie nodig over onze betonstaalmat verzinkt? Neem dan gerust contact op met ons.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar betonstaalmat verzinkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten voor uw situatie de juiste zijn? Laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken over diverse handelsnetten en ander bouwstaal. Deze leveren wij allemaal rechtstreeks uit voorraad aan onze zakelijke partners.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze elementen kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van betonstaalmat verzinkt? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

verzinkt betongaas

Betonstaalmat verzinkt

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!