Supportliggers wapening

Supportliggers wapening

Bent u op zoek naar supportliggers wapening? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal aan het juiste adres. We beschikken namelijk over diverse supportliggers wapening. Een supportligger wordt gebruikt als afstandhouder voor de wapening in het beton, zodat de beton verstevigd wordt en niet zal knappen of scheuren. Weet u niet goed hoeveel supportliggers u nodig heeft, welke u nodig heeft of niet weet hoe u ze moet leggen? Wij helpen u uiteraard graag met al uw vragen betreft de supportliggers wapening. 

De supportliggers zorgen ervoor dat de bouwstaalmatten op gewenste afstand gehouden worden in betonvloeren. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder als u vragen heeft over supportliggers wapening.

Supportliggers wapening

Supportliggers wapening

Wapening in projecten - Supportliggers wapening

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar supportliggers wapening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u niet zeker weet welke supportliggers voor u het meest geschikt zijn, laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken namelijk over vele verschillende supportliggers.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze kan speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u zeker van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Supportliggers wapening

Supportliggers wapening