Betonwapening

Bent u op zoek naar een betonwapening? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo kunt u middels een goede betonwapening zorgen voor een stevig en solide geheel. Daardoor ontstaat een ijzersterk geheel. Wanneer u een betonwapening wilt toepassen in uw project kunt u daarvoor terecht bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. Niet alleen kunnen wij u voorzien in de vraag naar betonstaalmatten. Maar ook kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. maatwerk leveren. Zo kunt u bij ons uw betonwapening laten buigen in vrijwel iedere gewenste vorm. Wanneer u meer informatie wilt over betonwapening kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten.

betonwapening

betonwapening

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapeningshoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.