Prefab wapeningskorf

Voor een prefab wapeningskorf bent u bij H. van de Riet Bouwstaal aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk een groot en divers assortiment prefab wapeningskorven leveren aan zakelijke klanten zoals aannemers of handelaren. Als particulier kunt u dus geen prefab wapeningskorf bestellen bij ons. Prefab wapeningskorven dienen als versteviging van het beton. Met de aanbreng van een prefab wapeningskorf wordt het beton versterkt en kan het vervolgens trekkrachten opvangen.

Wanneer prefab wapeningskorven worden aangebracht in het beton is er sprake van gewapend beton. Dit wil zeggen dat het beton met behulp van het aangebrachte wapeningskorf trekkrachten kan opnemen. Benieuwd naar de mogelijkheden van de wapeningskorven van H. van de Riet Bouwstaal? Neem dan gerust contact met ons op!

Prefab wapeningskorf

Wapeningskorf

Wapening in projecten - Prefab wapeningskorf

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Toepassen prefab wapeningskorven

Onze wapeningskorven worden bijvoorbeeld gebruikt ter versteviging van het beton. Wanneer u de prefab wapeningskorf gebruikt als versteviging van het beton is het belangrijk dat deze juist geplaatst worden. Hoeveel wapeningskorven u nodig heeft voor de wapening in de fundering is afhankelijk van de situatie. 

Dit geldt overigens ook voor de aanbreng van wapeningsnetten. Deze kunnen ook aangebracht worden als versteviging van het beton. Zo is het bijvoorbeeld afhankelijk van de vloerdikte of er 1 laag of 2 lagen wapeningsnetten moeten worden aangebracht. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten passend zijn voor uw wapening in betonvloer? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

We willen u namelijk graag helpen met het bepalen van de juiste hoeveelheid wapeningsnetten en wapeningskorven. Zo voorkomt u dat u te veel of misschien wel juist te weinig besteld. Daarbij is het natuurlijk ook cruciaal dat u zeker weet dat u de wapeningsnetten op een goede manier worden toegepast. Heeft u informatie nodig over prefab wapeningskorf? Neem dan gerust contact op met ons.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar betonijzermatten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten voor uw situatie de juiste zijn? Laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken over diverse handelsnetten en ander bouwstaal. Deze leveren wij allemaal rechtstreeks uit voorraad aan onze zakelijke partners.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze elementen kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van prefab wapeningskorf? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Wapeningskorven

Prefab wapeningskorf