Stalen netten

Stalen netten

Als u op zoek bent naar stalen netten of wapeningsnetten voor uw bouwprojecten, dan bent u bij ons absoluut aan het goede adres. Wij bieden een breed scala aan stalen netten die ontworpen zijn voor verschillende bouwconstructies. Deze netten, ook wel bekend als wapeningsnetten of betonnetten, spelen een cruciale rol in de bouwindustrie. Ze worden ingezet om beton te versterken, waardoor de structuur steviger wordt en het risico op scheuren of breuken in het beton voorkomt. In de moderne bouwpraktijk, waar beton een fundamenteel bouwmateriaal is, zijn stalen netten vrijwel onmisbaar geworden voor de duurzaamheid en veiligheid van constructies. 

De kwaliteit van onze stalen netten is verzekerd door de KOMO-certificering. Dit betekent dat ze voldoen aan strenge kwaliteitsstandaarden en u kunt vertrouwen op hun duurzaamheid en prestaties. We begrijpen echter dat het kiezen van het juiste type wapeningsnet voor uw specifieke project overweldigend kan zijn, gezien de verscheidenheid aan opties die beschikbaar zijn. Daarom staan onze deskundige medewerkers klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu werkt aan een klein doe het zelf project of een groot bouwproject, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing. 

Stalen netten

Stalen netten

Wapening in projecten - Stalen netten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar stalen netten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u niet zeker weet welke wapeningsnetten voor u het meest geschikt zijn, laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken namelijk over vele verschillende wapeningsnetten. Onze collega’s helpen u dan graag om het juiste type en het juiste aantal wapeningsnetten te bepalen. 

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze kan speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u zeker van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Stalen netten

Stalen netten