Welke wapening in betonvloer

Welke wapening in betonvloer

Welke wapening in betonvloer? De keuze van wapening in een betonvloer hangt af van verschillende factoren, zoalsde verwachte trekkracht (belasting), de omvang van het project en specifieke bouwvoorschriften of normen. Wapening is essentieel voor het verhogen van de treksterkte van beton, omdat beton zeer goed drukkrachten kan weerstaan, maar relatief zwak is in trek.  

Wij helpen u graag verder als u twijfelt over welke wapening in betonvloer nodig is. Dit verschilt namelijk per situatie. Zo kan er per woning of toepassing verschillen welke wapening u nodig heeft. Wanneer u op zoek bent naar welke wapening in betonvloer u nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op! Samen kijken we naar de mogelijkheden voor uw situatie.

De wapening van een betonvloer kan bijvoorbeeld gedaan worden door het aanbrengen van wapeningsnetten. Wanneer de betonvloer wordt voorzien van wapeningsnetten zorgt dit voor versteviging van de betonvloer. Echter verschilt ook weer per situatie het type wapeningsnet en de hoeveelheid. Heeft u dus de vraag welke wapening in betonvloer u nodig heeft, neem dan contact met ons op! We helpen u dan graag verder.

Welke wapening in betonvloer

Wapening betonvloer

Wapening in projecten - Welke wapening in betonvloer

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Toepassen wapeningsnetten

Onze wapeningsnetten worden bijvoorbeeld gebruikt ter versteviging van het beton. Hoeveel wapeningsnetten u nodig heeft voor de wapening in de fundering is afhankelijk van de situatie. Zo is het bijvoorbeeld afhankelijk van de vloerdikte of er 1 laag of 2 lagen wapeningsnetten moeten worden aangebracht. Weet u niet zeker hoeveel wapeningsnetten voldoende zijn voor uw situatie. Schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

We willen u namelijk graag helpen met het bepalen van de juiste hoeveelheid wapeningsnetten. Zo voorkomt u dat u te veel of misschien wel juist te weinig wapeningsnetten besteld. Misschien is het echter nog wel belangrijker dat u zeker weet dat u de wapeningsnetten op een goede manier worden toegepast. Heeft u informatie nodig over welke wapening in betonvloer? Neem dan gerust contact op met ons.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar welke wapening in betonvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten voor uw situatie de juiste zijn? Laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken over diverse handelsnetten en ander bouwstaal. Deze leveren wij allemaal rechtstreeks uit voorraad aan onze zakelijke partners.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze elementen kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor welke wapening betonvloer? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Welke wapening betonvloer

Wapening betonvloer

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!